IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Opel ADAM излезе на българските пътища

Най-малката кола на Opel попадна в ръцете на своя първи клиент у нас

Opel ADAM излезе на българските пътища

Със своя най-малък модел - ADAM, компанията Opel иска да предложи на клиентите си уникалност - налични са 61 000 версии на екстериора и близо 82 000 за интериора. А в момента дама на име Ева Бетина има нещо наистина уникално, тъй като тя е първият собственик на Opel ADAM в България.
Opel ADAM излезе на българските пътища
Студентката във ВУЗФ (Висше Училище по Застраховане и Финанси) е видяла ADAM за първи път по време на изложението в Париж и веднага е направила поръчка. Така тя е била първа в списъка от чакащи за колата у нас.

Автомобилът на Ева Бетина е оборудван с най-мощния двигател в гамата - 100 к.с., като разполага и със спортно окачване. Основният му цвят е черен - I’ll be Black, покривът е бял (White my fire), а някои акценти като предната лайстна, страничните огледала, обръчите на гумите, арматурното табло, вложките във вратите са боядисани в червено. Освен това возилото е оборудвано и със системата IntelliLink, интегрираща смартфони базирани на iPhone и Android, USB, Bluetooth и връзка AUX-in, специални приложения, включително BringGo навигация.
Opel ADAM излезе на българските пътища
В България цените на тази модификация - 1.4-литра и мощност 100 к.с., започват от  14 640 евро с ДДС. Най-достъпната версия - 1.2-литра / 70 к.с., струва 10 900 евро с ДДС.

Още за Opel ADAM

Тагове: opel adam
0 от 500
  • #19
    9 rate up comment 4 rate down comment
    CR7 ( преди 11 години )
    Zdraveite, purvo momicheto se kazva Betina a ne Eva betina, 2-ro ne mama i tate i kupuvat kolata a tq samata, tq e ne6to kato elitna platena kompanionka koqto spi s 6efovete si , kakto i s po vuzrastni muje kum 40 50 godi6ni,imal sum vuzmojnosta da spq s neq neveroqtna e ,mnogo nejna koja i super ebliva :) sus zdrave da kara koli4kata
  • #18
    4 rate up comment 4 rate down comment
    1! ( преди 11 години )
    мммм ,чИ то Фиат брЯ!!!
  • #17
    8 rate up comment 2 rate down comment
    MEN ( преди 11 години )
    Толкова злоба? Какво ви дреме какви са й веждите и откъде пари за колата?... Количката изглежда супер.Кифломобилче :)))
  • #16
    9 rate up comment 1 rate down comment
    gm ( преди 11 години )
    Първото й име е Бетина.
  • #15
    17 rate up comment 13 rate down comment
    ALEKS ( преди 11 години )
    И как според тебе тази мома си я е купила сама???? С парите от стипендията??? Ех, тия мама и тате, да са й живи и здрави, че като гледам пробития колеж, в който учи, сама няма да прокопса...е по гръб ако лежи, може :D
  • #14
    15 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Аз намирам за странно да се разпространява информация за името на първия собственик, че и снимки даже. Кой го интересува къде учи ? Аутомедиа трябва да имат поне известен филтър за рекламите на техните бизнес клиенти
  • #13
    17 rate up comment 17 rate down comment
    G ( преди 11 години )
    Първата собственична на тази лагерна количка е голяма симпатяга...Бих я научил как да държи лоста и да го поема в аспуха:)
  • #12
    10 rate up comment 6 rate down comment
    бъчваря ( преди 11 години )
    Абе и мен ме снимаха с Фиестата като я вземах, ама кой знае къде са я неврели. Така и не я видях. Нищо чудно да излезе като компромат след време. Да е честито на момичето. Аз като студент ловях риба и мииди, защото нямах пари за хляб :) Затова е сладко, човек да си купи нова кола, ама сам, изработвайки я с двете си ръце и едната си глава. Не долната де.
  • #11
    34 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Наистина когато нетът беше лукс нямаше толкова простаци.
  • #10
    31 rate up comment 5 rate down comment
    Бай Любо ( преди 11 години )
    Пак че има евтин интернет, за да имат поле на изявя хората, които през живота си не са били с жена и не са си купували нова кола! Девойката да е жива и здрава, милион безаварийни километри!