Last news in Fakti

24 Март, 2015 12:41 27 946 38

Любопитно за собствениците на Opel

  • opel-
  • myopel
Миналата година България бе една от първите страни в Европа, която стартира уникалния онлайн портал myOpel за обслужване на клиентите. Този портал е част от цялостната интернет базирана система на Opel за следпродажбена дейност и има за цел да улесни максимално живота на собствениците на автомобили Opel, като осъществи директен контакт и бърз диалог между тях и дилърите на марката.
 
От стартирането на портала до сега над 4000 собственици на автомобили с марката Opel са с активни регистрации в myOpel, като имат право да ползват всички възможности на системата. Например, могат да си записват час за посещение на сервиза на избрания от тях дилър, могат да следят за специални за техните автомобили кампании или напомняне, че е време за извършване на техническо обслужване.
 
Тъй като порталът myOpel е динамична система, той постоянно се усъвършенства с времето и надгражда. Най-съществената новост за myOpel в България е наличието от началото на годината на мобилна апликация на български език. Тя може да бъде изтеглена от потребители на телефони с операционни системи Android и iOs. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 x16xel

    2 3 Отговор
    браво на орел , традицията е хубаво да се пази жива , нека не се губи връзката между колата и сервиза . Дори могат директна скайп връзка с маисторите от сервиза да интегрират , за по голямо удобство когато се окоти някаде по пътя .

    Коментиран от #2, #5

  • 2 Караиванов

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "x16xel":

    Всички коли се развалят при това не по-малко от опелите. тази компания поне прави нещо по-смислено по темата, а и сервизите са им много добри и най-вече на приемливи цени
  • 3 male

    1 2 Отговор
    Opel e една загиваща марка. Ще последва съдбата на Saab и Volvo и рано или късно GM ще ги продадат на някоя китайска компания. Opel беше добър производител когато продаваше евтини и здрави коли, сега продават, както много от другите автопроизводители, напудрени кошници, но на цена за която потребителя може да избере някоя доста по-качествена кола. Хората видяха, че новите им коли са по-некомфортни, доста по-чупливи и ненадеждни от конкуренцията за същите пари и това се отрази доста сериозно на продажбите. Да не говорим, че германец никога не би дал за Opel същите пари като за Volkswagen, просто защото те не смятат Opel за германска марка.
  • 4 shumaher

    3 1 Отговор
    ей палехур такъв изобщо не ми хвали глупавия Volkswagen.кое е надежно в него глупава скоростна кутия ли ? двигател ли ?
    кое ????
  • 5 C18XE

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "x16xel":

    Ти си много ограничен джигит... като ти се окоти изтормозената 318-ка или изкъртения голф ти по вайбър ли ги търсиш механиците?
  • 6 mediator37

    2 0 Отговор
    На 23.04.2015г. моят Опел Вектра 1,6 (75кс) прави точно четвърт век. За по-младите уточнявам- четвърт век е равно на 25 години. Жива, здрава с изкърпени прагове и задни калници естествено. Последно ходих до Горни Лом да качвам Миджур и я засякох от пълно до пълно- 6 на сто газ на дълъг път. Мека возия, здрава предница, непретенциозна, в багажника могат да се возят рахат трима длъжника- огромен. На година навъртам горско около 100 км., като джип я юркам и няма и няма счупване.
    Айде, със здраве! Да живее Опел!

    Коментиран от #7

  • 7 x16xel

    0 2 Отговор

    До коментар #6 от "mediator37":

    е.. ги тия нови коли , какво повече искаш от живота :) имаш кола мечта , започвам да ти завиждам за изкърпената вектра чак , климатик може и да няма ама за какво ти е климатик то да се вмиршеш на пот си е нещо човешко , извън градско съм убеден че вози по-добре от а8 вектрата 100 про. и в гората катери повече от дифендър сигурно .

    Коментиран от #17

  • 8 Niksana

    0 3 Отговор
    И не дай си боже да ти се случи някое ПТП, тоз гнилоч ще се сгъне като консервена кутия...да не забравяме че колите нямат само двигател,който гори 6/100 газ,има неща като сигурност,комфорт, удобства...
  • 9 azзззз

    0 4 Отговор
    ако е достатъчно тихо, можете да чуете как гние опел

    Коментиран от #10

  • 10 Corsa C GSI

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "azзззз":

    Ако е достатъчно тихо огледай се около теб дали има хора с бухалки :)
  • 11 Corsa C GSI

    1 0 Отговор
    Виж какво не само опела ръждясва всички коли ръждясват. А това че карате по скъпи коли или там друга марка автомобил не означава да плюете Опелите.
  • 12 BENZ

    0 2 Отговор
    orela e klozet

    Коментиран от #14

  • 13 бивол

    1 3 Отговор
    Купих си НОВА астра h 2009г за 2 г да като и бях собственик седя повече в сервиза ,много нерви изхабих липса на части всичко е на доставка с срок поне месец за 2 г минах едва 19500км и се отървах и черпих че я продадох НАЙ-ДОБРЯ ОПЕЛ Е ПРОДАДЕНИЯ МОЛА ПРОВЕРЯВАЙТЕ СИ Гаранционите УСЛОВИЯ

    Коментиран от #16

  • 14 тенекеджия

    1 2 Отговор

    До коментар #12 от "BENZ":

    Виждал съм доста цедки заболяли от корозия

    Коментиран от #26

  • 15 onq s konq

    1 2 Отговор
    Първо Опел е марка эа бедни и ако тр да отидете на "лично " място,по добре идете с колело!...Кво да говорим повече!
  • 16 x16xel

    0 1 Отговор

    До коментар #13 от "бивол":

    недей лъга момче , темата в опел форума - опел астра H - проблеми ! беше само 23 страници към 2009 година , че е боклук е ясно но чат пат явно излиза от сервиза за тестове :)

    пс : http://www.opelclub.bg/index.php?showtopic=32318 вече е станала 32 страници хахаха
  • 17 mediator37

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "x16xel":

    Очевидно никога не си имал МПС с кожен салон и климатроник. Иначе щеше да знаеш, че юли месец като излезеш от МОЛ-а и седнеш на напечената като котлон кожа няма спасение. Задника и гърба ти почват да жвакат като свинско в собствен сос. Сняг да хвърчи от климатроника си тотално прецакан. Превъзнасяни екстри ситуационно неприложими.
    Баба ти Вектра съм я оставял за 3 до 5 дни : завряна в копривата край черен път; до хижи; до заслони; на края на цигански села; на центъра на цигански села . И никога не съм я намирал след 5 дни разбита. Предимството да изглеждаш скромно.
    Кола за езда. Не ме е оставяла на пътя.
    Току виж съм те послушал със задна дата и съм си купил кола за фукня.

    Коментиран от #27

  • 18 само селяните карат голф

    0 1 Отговор
    имаш право имал съм вектра железна е доста здрава е няма спор че няма кой знае къкъв вид е
  • 19 bmw

    2 2 Отговор
    опел, форд, дачия, рено, фиат и др. таралясници са едни същи трошки с различна емблема. няма как в "кола" за 10к всичко да бъде ръчна изработка и от махагоново дърво и биволска кожа.

    Коментиран от #35

  • 20 Opel

    1 0 Отговор
    Ало-о-о-о-у, разбирачите! Имам 30 годишен стаж като шофьор, изминал съм стотици хиляди километри със собствени и служебни автомобили и съм сменил 7 (седем ) марки леки коли и бусове. Ще ви кажа едно - всички се чупят. Късмета е в конкретното возило. И друго - тези митове за по- и най- здрави коли са силно преувеличени. Вече и фолксваген и опел и цяла гама от возила са с почти изравнени качества. Нали технологиите са уеднаквени до огромна степен. В крайна сметка, истински надеждни са само доста остарелите вече модели. А що се отнася до гниещите опели - това го твърдят хора, които са карали "капка" или някой друг техен набор - те вярно много гниеха. Що се отнася до качествата на една кола, те би трябвало да се оценяват комплексно. Ако говорим за разумни харчове за поддръжка и възможности за движение в сняг, кал и др. п. ужасии - БМВ-то ще гълта пушека на Вектрата, примерно... Айде, със здраве. Пък на тези "по-богатите разбирачи", ще кажа - карайте си БМВ-тата. Те и циганите много ги харесват, ако сте забелязали...
  • 21 ВАГ

    2 0 Отговор
    Пичага, наясно си, че и в твойте любими БМВ таралясници също няма махагоново дърво и биволска кожа, нали?
  • 22 ФЕН

    2 0 Отговор
    Не плюйте по опела, за редовия българин е чудесна кола, здрава непретенциозна, немско качество, евтина поддръжка, имах вектра А с газов инжекцион - 10 г - 250 х км, никакви проблеми, само консумативи, проблем беше че ръждясваше, сега карам вектра б 2.2 бензин пак с газов инжекцион 5 г 100 х км само консумативи, не са ме оставяли на пътя, сина ми има фв пасат 1.9 тди 110 коня, повече се разваля от опела, има само един добър дизелов мотор, другото е по зле от опела - интериор, возия, технически решения/по малко дясно огледало, под акумулатора оставили една пробка, като се запуши с кал и листа трябва да свалиш акумулатора за да я отвориш, иначе като вали дъжд се пълни с вода, което при опела го няма, по лоши дръжки на вратите от опела, плитка жабка/ лошо пътно поведение заради предното окачване. Следващата ми кола пак ще бъде опел. Не робувам на марки, но не мисля и да работя само за някоя премиум кола със скъпа поддръжка, макар, че мога да си го позволя, в днешно време ни трябва практична и удобна кола за всеки ден.

    Коментиран от #32

  • 23 Gosho Vectrata

    1 0 Отговор
    Карайте си любимите марки и модели, кефете им се, но не се заяждайте с другите. Аз пък вече много години се кефя на моя C20NE. Фейслифтов е, всичко му е О.К. Даже климатика си работи още добре /ремонтиран е разбира се/. Борда и чек контрола също работят / по тях нищо не е пипано/. Освен консумативите/ плюс свещи и кабели/ съм сменял радиатор, реле-регулатор и диоден блок. Скоро смених предните амортисьори. Това е за 10години. Поне засега ръждата не го е докопала. Разбира се все някога ще го докопа. Радвайте се на любимите си марки, но уважавайте и другите, защото всяка марка си има достойнства.
  • 24 Кънчо

    1 0 Отговор
    Само да имате пари да плащате!Все едно ,че взимаме европейски заплати.С тези заплати никога няма да можем да си позволим да си ремонтираме колите в техните сервизи извън гаранцията.
  • 25 vectra i500

    1 0 Отговор
    Само Oпел и Lotus Omega
  • 26 BENZ

    0 2 Отговор

    До коментар #14 от "тенекеджия":

    veche orela strada ne samo ot korozia a i ot totalna lipsa na kachestvo radko
  • 27 BENZ

    0 1 Отговор

    До коментар #17 от "mediator37":

    a ti chuval li si za obduhvan na kojenia salon a?
  • 28 един

    0 1 Отговор
    Защо OPEL е толкова бърз; За да може да избяга от ръждата. Мислили каква емблема да му сложат не могли да решът и накрая я задраскали.
  • 29 Мечо

    0 0 Отговор
    Опела винаги е бил кола за бедни хора както и фолксвагена.Това е идеята на тези коли.Просто ние сме толкова бедни ,че дори и кола за бедни нова не можем да си купим и като я купи на лизинг се пъчим като пуяци в любовен период! А после едва си плащаме вноските.
  • 30 бивол

    0 0 Отговор
    маи само фороми четеш с кола на 20 г изобщо какво коментираш от 1996г насам опел нямат нито коли нито мотори имат един C 20LET и ако изобщо знаеш какво сим ти написал (2ка мотор монтиран на Calibra Vectra Kadett ) коли който морално са остарели и изгнили , и някои като теб луд фен кара и говори колко са готини тези кошници .
  • 31 Гост

    0 0 Отговор
    Опела и VW са едни от най-караните автомобили в Германия. Това означава ли, че и немците са бедни? Знаеш ли какви са цените на новите коли VW и дали са за бедни хора?
  • 32 Niko

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "ФЕН":

    Най-сетне един нормален коментар. Всеки си робува на своите претенции и предубеждения, но 23 коментар също добре го е казал. И аз съм любител на Мерцедес, но дори и да взема не смятам да си давам всички пари за поддръжка, затова имам Опел - евтина поддръжка, практичен и ако е поддържан добре при предишния собственик и ти ще и се радваш така да се каже. Другите коментари тип митове и легенди да си ги говорят тези дето карат все още колело с помощни педали и тези дето летят високо на фона на "модерен поп-фолк". :-)
  • 33 пешев

    0 0 Отговор
    биволе,ти пък май си забравил да пишеш,или пък изобщо не си се научил.. коригирай правописа си,да не ставаш за майтап по ,,форомите,,
  • 34 Gosho Vectrata

    0 0 Отговор
    Опел си имат достатъчно добри автомобили и двигатели след 1996г. Много добре знам какво е C20LET. И отново ще напиша същото, но с други думи. Когато не харесваш дадена марка, не я обиждай, защото зад нея стоят усилията на изключително много хора.
  • 35 Zlati zlatistia

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "bmw":

    Fiat karal li si aaaaaa
  • 36 Andrewcal

    0 0 Отговор
    изготовление памятников из гранита
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.